Pàgines

dissabte, 21 de juliol del 2012

Ruta 07/07/12

Ubicació: 12500 Vinaròs, Espanya

Vinaròs - Les Cases d'Alcanar - Sant Carles de la Ràpita - Les Cases d'Alcanar - Vinaròs

Vam sortir tranquil·lament per anar a fer una musclada Sant Carles de la Ràpita, l'anada va ser el màxim possible per la costa i la tornada excepte el tram de costa de Sant Carles també.



Sortim de Vinaròs per la costa nord fins a Sol de Riu, baixem per creuar per la desembocadura que hi ha uns metres de pedra de rambla i continuem pel carril bici fins a les Cases d'Alcanar, creuem la població pel passeig marítim per continuar vora al mar, creuem algunes cales de pedra fins arribar a les platges de la fàbrica del ciment. Aquí anem amb compte ja que agafem un carril en contra direcció, per no tenir que creuar la nacional, després continuem per asfalt fins a les proximitats del càmping dels Alfacs, on ens desviem a la dreta per anar junt al Mediterrani gaudint de la seva brisa, per uns trams estrets de ciment intercalant alguna petita cala que creuem sense massa problemes. Més tard ja trobem el passeig marítim i una passarel·la que transcorre per sobre de l'aigua, finalment arribem a Sant Carles de la Ràpita per buscar un bon lloc on menjar musclos.

La tornada la fem en vent en contra per asfalt fins a la fàbrica del ciment, on comencem a desfer el camí fet durant l'anada sense complicacions, arribem a Vinaròs contents i en la panxa plena.


Foto dels participants i els "trastos"





Aquí teniu la ruta per si vos interessa: RUTA 07/07/12
Temps en BTT:  
Distància recorreguda:  42  km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada