Pàgines

dijous, 22 de novembre del 2012

Ruta 04/11/12

Ubicació: 12186 la Salzadella, Castellò, Espanya


Salsadella (Diverses senderes i camins)



Ruta pels boscos pròxims a la Salsadella amb els meus germans i algú més. Vam començar a la meitat de la pista permanent de descens que baixa des de l'Ermita de Sant Josep, amb algun contratemps però va estar prou be.


Després vam pujar a peu per una sendera bastant empinada ja que el terra estava mullat i patinaven les rodes a cada pedalada, en arribar a les proximitats d'un aparcament, la sendera es converteix en camí i aquí ja vam pujar a sobre de les bicis per acabar de pujar poc a poc fins la part més alta del recorregut, on hi ha un pou.

A continuació comença la baixada per una sendera amb trams de diferents dificultats però tots practicables, amb unes boniques vistes, especialment la part final entre pins. La baixada segueix per una pista ràpida amb una inclinació suficient per confiar-se, però amb compte que hi ha un gir a esquerres que ens va causar un petit ensurt.

En arribar a la part més baixa comença la pujada i als pocs metres trobem un encreuament que ens desviem a l'esquerra per camí de terra en bon estat que poc a poc ens porta fins al camí asfaltat, on girem a l'esquerra i als pocs metres però que es fan llargs girem a la dreta pel camí asfaltat que puja fins a l'Ermita de Sant Josep però nosaltres ens vam parar abans en arribar al punt de partida.

De camí a la Salsadella

Cèsar fent un dels salts de la pista de descens

Pou del punt més alt de la ruta





Aquí teniu la ruta per si vos interessa: RUTA 04/11/12
Temps en BTT: 1 hora i  56 minuts
Distància recorreguda:  8,2 km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada